Också helgens andra dust slutade i förlust för ParSport

ParSports tränare Mikko Koskinen. ÅU-foto

Det hettade till ordenligt i matchen mot EjL från Euraåminne i dag i Pargas ishall. ParSport förlorade med 3-7 (0-2, 2-1, 1-4) i en match där det slutliga avgörandet igen kom i sista perioden. Juuso Hukkila åkte på matchstraff för en knätackling i slutet av första perioden och domarna bjöd sammanlagt på 51 utvisningsminuter i matchen.
ParSports Emil Lassinniemi reducerade till 3-4 ett par minuter in i sista perioden, men efter det satte EjL två snabba mål och gick till 3-6. Heikki Koponens 3-7 vid knappa 49 minuter innebar ridå för hemmalaget som inkasserade sin 18:e förlust på 19 matcher den här säsongen.
Nästa veckoslut spelar ParSport två bortamatcher, på lördag i Kumo mot K-KV och på söndag i Pemar mot Haka. Efter det återstår ännu tre omgångar innan det blir aktuellt med kvalserien för att hållas kvar i division 2. I kvalet möter man sannolikt Karhu HT från Björneborg och antingen KJK från Kankaanpää eller Liekit från Forssa.