Förflytta dig till innehållet

"Love Me Tinder" visas på teater Emma i sommar

Sommarens pjäs på teater Emma i Nådendal heter ”Love Me Tinder” och beskrivs som en komedi om kärlek, dejting och konsten att hitta den enda rätta.
I Finland finns omkring en miljon singlar, så dejting har aldrig varit så aktuellt som nu. Samtidigt kan förväntningarna på ett parförhållande få orealistiska dimensioner.
– Pjäsen lämpar sig både för dem vars erfarenhet av att gå på träff sträcker sig långt tillbaka i tiden och för dem som dejtar aktivt just nu, skriver teatern i sitt pressmeddelande.
”Love Me Tinder” är skriven av Minna Koskela, Petja Lähde och Satu Rasila. Regissör är Mika Eirtovaara och skådespelare är Miska Kaukonen, Rinna Patso, Jarkko Pajunen och Maruska Verona.
Premiär blir det 30.5.2018 på ön Kailo i Nådendal. Uppsättningen är en samproduktion mellan Åbo stadsteater och teater Emma.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter