Förflytta dig till innehållet

Kimitobo ordnar utomhusfest för unga

Utomhusfesten kommer att ordnas i Amosparkens skatepark i Kimito. Foto: Stefan Crämer


En fest för alla som gillar att åka rullbräde, moped, meka på bilar, dansa och lyssna på musik, planeras i Kimito.
Initiativtagare är Kimitobon Jerker Jokiniemi som berättar att han tröttnat på att höra att det aldrig ordnas något kul för barn och unga på Kimitoön.
-Fotbollen och dansen är väldigt starka på Kimitoön men det finns ungdomar som är intresserade av annat och jag vill ordna något med tanke på just dem, förklarar Jokiniemi.
Datumet för utomhusfesten, som kommer att ordnas på talko och utan alltför mycket färdigt program, är den 21 september klockan 18 – 22. Modern dans, fina bilar och musik från bilstereon lovar Jokiniemi att det kommer att bjudas på, men resten av programmet är ännu öppet.
Ett planeringsmöte för alla som är intresserade av att höra mera om festen eller delta i arrangemangen ordnas i skateparken i Amosparken i Kimito på tisdagen den 4 september klockan 17.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter