Insektsmaten sprider sig till färjorna
ÅU 28.02.2018 20:15
Insekter som livsmedel hittas på allt fler ställen. På våren introducerar Viking Line temamenyn Future Food, som bygger på olika sorters insekter. Trerättersmenyn har planerats av svenska kocken Anders Karlsson…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Din senaste betalning gick tyvärr inte igenom, men det kan du lätt åtgärda genom att gå in på ”Mitt konto” och antingen prova igen eller byta kort.
Vi ser att du för tillfället inte har någon prenumeration hos oss. Du kan väldigt enkelt starta en genom att, välja den prenumerationsform som passar dig bäst här.
Var vänlig vänta.
ÅU
Ge respons åt redaktören
Dela artikeln
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.