Förflytta dig till innehållet

Får man klaga på skolmaten?

Varje klagomål på skolmaten åtföljs av förnumstiga kommentarer fällda av moralens väktare. Det är säkert som amen i kyrkan. Den som klagar på skolmaten anklagas för otacksamhet: Endast bortskämda gnällare…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Får man klaga på skolmaten?

  1. Maria Abrahamsson skrev

    Skolmatsdiskussionen började i Pargas. Åbo har hängt(s) på senare. Det är häpnadsväckande att skolmaten i Houtskär inte lyfts fram i Pargas-fallet. Det goda smak-, miljö-, trivsel- m.m. exemplet där har ju vid olika tillfällen uppmärksammats även på riksnivå. Gör ett parallellreportage med OLIKA, d.v.s. utmärkta och mindre bra – skolkök, skolmat och priserna för resp. mat.
    Och ja: skomaten ska vara sådan att den tilltalar och äts av elever. Däröver tycker jag att både barn och föräldrar ska göras medvetna om att denna sociala förmån finns i hela världen endast i Finland och Sverige.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter