Förflytta dig till innehållet

Borgarsdóttir Sandelin vill fortsätta som vice ordförande för SFP

Pressbild
Porträttbild på leende kvinna

Pressbild

Silja Borgarsdóttir Sandelin. Pressbild.


Silja Borgarsdóttir Sandelin meddelar att hon ställer sig till förfogande i valet av vice ordförande för Svenska folkpartiet samt i riksdagsvalet 2019.
– Vi har ett intensivt år framför oss. Inför de olika valen vill jag att vår politik i högre grad präglas av de stora frågorna; hållbarhet, långsiktighet och nytänkande. Vi måste dessutom ta tag i svåra ärenden som hur vården eller arbetsmarknaden ska fungera samt hur vi kan stävja klimatförändringen, säger Silja Borgarsdóttir Sandelin.
Borgarsdóttir Sandelin, som har fungerat som vice ordförande i två år och blev invald i Helsingfors fullmäktige senaste vår, ställer sig också till förfogande i inkommande riksdagsval. Senaste riksdagsval stannade SFP i Helsingfors knappt 2 000 röster ifrån det andra mandatet, som således är inom räckhåll.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter