Förflytta dig till innehållet

Alla får äta vegetariskt i Åbo – i Pargas och Kimito krävs intyg av hälsovårdare

ÅU-foto
I högstadier och gymnasier är i Åbo finns dagligen ett vegetariskt lunchalternativ. Foto: Klara Fält   I högstadier och gymnasier i Åbo finns dagligen ett vegetariskt…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Alla får äta vegetariskt i Åbo – i Pargas och Kimito krävs intyg av hälsovårdare

  1. Göran Ek skrev

    Bra att någon skola fattar att INTE följa ideologiskt valda eller livsstils dieter. Är man allergisk så har man all rätt att få annan mat, men om man inte gillar något eller valt en viss typ av diet så får man vara utan mat eller äta potatis och knäckebröd.
    Veganer kan ta med egen mat hemifrån om det inte passar med fisk, ägg, mejeriprodukter… eller så kan skolan börja med att ta betalt för annan mat om det som erbjuds inte passar.

  2. Nina Söderlund skrev

    Hur oändligt gammalmodig får man vara?? Det bör finnas ett vegetariskt alternativ , helst också veganskt, varje dag i Pargas, utan några som helst intyg. Det borde i dag var en självklarhet.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter