25 mål i Wolvesmatch – förlust med 15-10

Ser inte så bra ut. Wolves får det tufft att hänga kvar i innebandytvåan. Arkivfoto

Vanligtvis brukar man vinna en innebandymatch om man gör 10 mål, men för Wolves räckte det inte i kväll i Forssa: hemmalaget FoSu tog poängen efter 15-10 (6-4, 3-2, 6-4).
Matchen såg ut att avgöras redan tidigt, då hemmalaget radade upp målen i första perioden. Efter nio spelade minuter hade FoSu 5-0, men Wolves gav sig inte. Innan perioden var slut hade man reducerat till 6-4 och matchens Wolves-lirare Jasu Pääkkö (6+1) satte ännu 6-5 i början av andra perioden.
Men bättre än så blev det aldrig. Tabelltrean FoSu gick inte att överraska, utan laget ökade sakta men säkert på sitt försprång.
Chansen att hållas kvar i division 2 är i nuläget rätt teoretisk då laget har två matcher att spela, låt vara att de går hemma och den ena dessutom mot TVV som kämpar om samma positioner.
Nästa match spelas först den 16 februari mot Leisku i PIUG i Pargas med start klockan 19.30.